Koffers  vol inspiratie

NEXclusive heeft meer dan 30 jaar ervaring in het creëren van onderscheidende en op maat gemaakte groeps- en incentive reizen in Nederland, Europa en ver daarbuiten.

 

Samen met u denken we graag mee over de bestemming en een flink stuk inhoud, dat naadloos aansluit bij uw organisatie en doelen. Met plezier inspireren we u met programma’s die een wow effect creëren bij uw personeel, collega’s of relaties.

 

Onze reizen bevatten niet alleen een hoog ‘fun-gehalte’, ook zorgen we voor verbinding met verrassende teambuilding activiteiten.

Wij werken met zorgvuldig geselecteerde partners en begeleiden de reis zelf, hierdoor weten we zeker dat de reis vlekkeloos verloopt.

 

Voor standaard reizen moet u niet bij ons zijn, wij maken een reis dat op jullie lijf is geschreven. Dat klinkt heel exclusief, maar dat valt reuze mee. Voor elk budget hebben wij bijzondere locaties, verrassende activiteiten en unieke accommodaties, we draaien onze hand er niet voor om!

Er gebeurt pas echt iets binnen uw organisatie als u samen op reis gaat en iets unieks beleefd in een totaal andere omgeving.

  • Uw personeel komt echt tot elkaar

  • De hiërarchie verdwijnt

  • Het wij-gevoel wordt gecreëerd

  • Zorgt voor hogere omzetten

  • Leidt tot hechtere teams, loyale medewerkers en klanten